Suntem peste
tot în ţară

Serviciile Postmaster

Unde calitatea se întâlneşte cu excelenţa în execuţie

Distribuția neadresată de materiale publicitare sau „drop mail” reprezintă astăzi o formă eficientă de conectare cu consumatorii. În economiile dezvoltate din Europa, cataloagele, broșurile și pliantele contribuie cu până la 50% în decizia de achiziție, în unele țări chiar mai mult decât oricare alt instrument sau mediu de promovare.


Pe lângă preferința consumatorilor, prevalența acestor instrumente este determinată în principal de opțiunile companiilor pentru costuri reduse și performanță ridicată. Distribuția neadresată reprezintă o tactică de marketing care se poate derula cu eforturi considerabil mai reduse decât campaniile TV, radio sau outdoor. În plus, permite și o țintire geografică sau de proximitate mai bună decât acestea.



În distribuția neadresată, diferența este dată de acoperire, capacitate de livrare și consultanță. Cu volume considerabile, acoperire națională și infrastructură extinsă, suntem capabili să fim prezenți mai mult și mai des în zonele de livrare. Pe scurt, mărimea contează și determină eficiența operatională, pe care o transferăm clienților prin costuri reduse de distribuție.

Iar anvergurii și eficienței de resurse investite de clienți adaugăm și consultanța. Există soluții particulare, cu performanțe diferite, pentru fiecare afacere, produs și nevoie, de la prospectarea pieței și lansări până la stimularea vizitei la magazin. Ne alocăm timpul să discutăm cu fiecare client în parte necesitățile și oportunitățile pentru a putea defini


PENTRU A SOLICITA O OFERTĂ VĂ RUGĂM SĂ
ne contactati.

Află mai multe info 021 335 33 08
Distribuția neadresată de materiale publicitare sau „drop mail” reprezintă astăzi o formă eficientă de conectare cu consumatorii.
AFLĂ MAI MULTE
ISO 9001 – management al calității
ISO 27001 – management al securității informației
AFLĂ MAI MULTE