Suntem peste
tot în ţară

Bine ai venit la Postmaster

Unde calitatea se întâlneşte cu excelenţa în execuţie

Avem o poziţie care ne responsabilizează şi ne dă încredere că în 2007, la înfiinţare, am pornit pe drumul cel bun.

În aceşti ani de prezenţă pe piaţă, am dezvoltat o infrastructură extinsă, acoperind 95% din teritoriul României. În fiecare săptămână ajungem la peste 7 milioane de gospodării. Cei 1700 de poştaşi PostMaster din cele 47 de birouri locale livrează anual peste 500 de milioane de materiale.

Suntem un furnizor experimentat de servicii postale adresate si neadresate, geomarketing si management baze de date

Am pus la lucru cei 8 ani de expertiză în direct marketing ai echipei de antreprenori care a înfiinţat PostMaster şi am făcut din conceptul “afacere sănătoasă” principiul ordonator al business-ului nostru. Credem cu tărie că doar o structură solidă, dezvoltată firesc, cu responsabilitate şi viziune poate asigura sustenabilitatea unei companii şi poate garanta calitate, încredere şi costuri imbatabile.

Post

Master

Suntem cel mai mare operator privat de servicii poştale din România şi parte a grupului Austrian Post.

Avem o poziţie care ne responsabilizează şi ne dă încredere că în 2007, la înfiinţare, am pornit pe drumul cel bun.

Descoperă ce ne defineşte.

Servicii
Distribuția neadresata de materiale publicitare sau „drop mail” reprezinta astazi o forma eficienta de conectare cu consumatorii.
Misiune
Ne propunem să dovedim întreaga eficienţă a serviciilor poştale şi să probăm faptul că există opţiuni care maximizează rezultatele şi optimizează resurselor
Valori
Respect – valorizăm clienții și unicitatea lor Inovare Continua – suntem dedicați total serviciilor excelente. Eficiența – nu există lucruri mici și neimportante
CERTIFICĂRI ISO
ISO 9001 – management al calității
ISO 27001 – management al securității informației