Suntem peste
tot în ţară

Presa

Unde calitatea se întâlneşte cu excelenţa în execuţie
Comunicat de presă Bucureşti, 8 noiembrie 2012
Comunicat de presă

Bucureşti, 8 noiembrie 2012

AUSTRIAN POST GROUP achiziţionează integral PostMaster şi se pregăteşte pentru liberalizarea serviciilor poştale din România

 

Citeşte mai mult…

 

Comunicat de presă Bucureşti, 29 mai 2012
PostMaster, liderul pieţei de distribuţie neadresată a cataloagelor publicitare şi de servicii poştale private, ţinteşte afaceri în creştere pentru 2012, de 11 milioane de EUR

PostMaster este cel mai mare operator privat de distribuţie de cataloage publicitare şi servicii poştale din România, cu afaceri de 9,9 milioane de EUR în 2011. Tot din 2011 compania este membră a grupului Austrian Post Group, unul dintre cele mai mari din industria specifică din Europa, înregistrând o cifră de afaceri de 2,35 miliarde de EUR la nivelul anului anterior.

 

AUSTRIAN POST ACQUIRES A 26% STAKE IN POSTMASTER S.R.L., ROMANIA
POSTMASTER: NUMBER ONE AMONG ALTERNATIVE POSTAL
SERVICE PROVIDERS IN ROMANIAOctober 20th 2011 marked the closing of Austrian Post’s acquisition of a 26% stake in the Romanian firm PostMaster s.r.l. After entering the Hungarian, Slovakian and Croatian letter mail markets, Austrian Post is now also represented in Romania.
This expansion comprises a further step in the company’s growth strategy and an entry into one of the largest markets in the CEE region. The two parties have agreed not to disclose any details about the purchase price.

Află mai multe info 021 335 33 08
Distribuția neadresată de materiale publicitare sau „drop mail” reprezintă astăzi o formă eficientă de conectare cu consumatorii.
AFLĂ MAI MULTE
ISO 9001 – management al calității
ISO 27001 – management al securității informației
AFLĂ MAI MULTE