We are all over
the country

Despre Noi

Where quality meets excellence in execution

Suntem cel mai mare operator privat de servicii poştale din România şi parte a grupului Austrian Post.

Avem o poziţie care ne responsabilizează şi ne dă încredere că în 2007, la înfiinţare, am pornit pe drumul cel bun.

În aceşti ani de prezenţă pe piaţă, am dezvoltat o infrastructură extinsă, acoperind 95% din teritoriul României. În fiecare săptămână ajungem la peste 7 milioane de gospodării. Cei 1700 de poştaşi PostMaster din cele 47 de birouri locale livrează anual peste 500 de milioane de materiale.

 

Suntem un furnizor experimentat de servicii poştale adresate şi neadresate, geomarketing şi management de baze de date. Am pus la lucru cei 8 ani de expertiză în direct marketing ai echipei de antreprenori care a înfiinţat PostMaster şi am făcut din conceptul “afacere sănătoasă” principiul ordonator al business-ului nostru. Credem cu tărie că doar o structură solidă, dezvoltată firesc, cu responsabilitate şi viziune poate asigura sustenabilitatea unei companii şi poate garanta calitate, încredere şi costuri imbatabile. Pe scurt, parteneriate prin care clienţii să beneficieze de beneficii reale.

 

Credem cu convingere că formula încrederii, a utilităţii şi a sănătăţii unei afaceri nu poate exista şi fără un cumul de valori, aflat la baza fiecarui lucru făcut şi în bucătăria fiecărei relaţii de afaceri. Suntem total dedicaţi valorilor care croiesc servicii ireproşabile: respect, inovaţie şi eficienţă. Pentru noi, PostMaster înseamnă o pasiune pe care o tratăm cu seriozitate. De aceea, fiecare partener şi fiecare client poate avea încredere că vom avea aceeaşi grijă faţă de resursele pe care ni le încredinţează precum avem faţă de cele proprii.

Ne mândrim cu faptul că suntem ambasadorii lucrului bine făcut. Să livrăm corect, la timp şi în integritate „mesajele” clienţilor ni se pare un lucru firesc. Într-un domeniu căruia poate părea că îi lipsesc perspectivele strategice şi complexitatea, noi găsim soluţii care să optimizeze procese, costuri şi rezultate. Avem o echipă dedicată de profesionisti care se orientează mereu către nevoile clientului.

In 2011, Postmaster a fost preluat integral de către Austrian Post, cel mai mare opertator poştal din Europa Centrala şi de Est. Avem astfel un partener puternic şi împreună cu acesta vom reuşi să oferim clienţilor nu doar cele mai bune servicii poştale, ci şi serviciile cu cea mai mare valoare adăugată din România.

Get more info 021 335 33 08
The unaddressed distribution of advertising materials, or “drop mail”, is today an efficient way of connecting with the consumers.
LEARN MORE
ISO 9001 – quality management
ISO 27001 – information security management
LEARN MORE